Szabályzat 
****

Share| .

Szabályzat

View previous topic View next topic Go down
avatar
Honey,keep my secrets well

✤ Posts :
555
✤ Join date :
2014-01-07
✤ Age :
26
✤ Location :
₰ Everywhere
✤ hobbi :
₰ Making design
✤ Humor :
₰ What?!

Post₰ Subject: Re: Szabályzat ₰ Sun Oct 19, 2014 2:55 am

Szabályzatunk

✤ Whisper of the Night ✤

Regisztráció

Attól, hogy nem olvasod el a szabályzatot még ugyanúgy vonatkozik rád is!
Fontos, hogy teljes névvel regisztrálj pl.: Naomi Wallance ne pedig klapka98! Az ilyen emberek 24 órát kapnak, hogy felvegyék az egyik adminnal a kapcsolatot a névváltoztatás miatt. Ellenkező esetben az admin törölni fogja a karaktert! Mi szóltunk!
Minden karakter élete a karakterlap kitöltésével indul, aminek a megírási határideje 2 hét! Ha valamilyen ok miatt nem tudod megírni, jelezd az egyik adminnak!
Csak azután kezdhetsz játékba, miután az admin elfogadta a karakterlapodat! Az avatarodat is szigorúan csak ezután foglalhatod le!
Ha a karakterlapod valamilyen okok miatt elutasításra kerül, egy hét áll rendelkezésedre, hogy kijavítsd a feltüntetett hibákat.
Illetve nincs meghatározott képméret az oldalon! De a megadott formákat kérjük, hogy tartsátok be!
Adminok mindent megtesznek az oldal működésért, de sajnos mi se tudunk mindent átnézni, így az adminok nem vállalnak felelősséget a feltöltött tartalmak miatt!
Attól még, hogy két user nincs annyira jóban egymással, a játék téren a karakterek lehetnek barátok!
Illetve mindenkit kérünk szépen a kulturált viselkedést tartsátok szem előtt! A netikett írott és íratlan szabályai minden felhasználóra vonatkoznak.  

Karakterlap


Ez az első munkád, amit tőled olvashatunk. Ezzel megmutatod, hogy milyen is az íráskészséged, ez alapján ítéljük meg a karakteredet, ezért kérjük, ne valami összecsapott munkát adj ki a kezeid közül. Nem hiába van két heted a megírására. (Esetleg több, ha haladékot kérsz.)
Nincs megkötve, hogy milyen hosszú legyen a lapod, de természetesen jobban szeretjük a hosszabb leírásokat és a bővebb előtörténeteket.
A stílusa rád van bízva, lehet hagyományos, vagy szerepjáték példa is, minél kreatívabb, annál figyelemfelkeltőbb!  
Amennyiben egy cannon vagy keresett karakterre többen is igényt tartanak, a karakterlap minősége, igényessége lesz az összehasonlítás alapja, nem a gyorsaság! A két hét minden "versenyző" számára adott.
A fent említett dolog érvényes akkor is, ha egyszerre ketten pályáznak ugyanarra a pb-re!

Karakterek


Természetesen, lehet multi karaktered, számuk nincs megkötve. Viszont, ha észrevesszük, hogy már az előző karaktereiddel sem vagy túlzottan aktív és mégis új karaktert alkotsz kénytelenek leszünk elutasítani, amíg a másikkal vissza nem rázódsz a régi kerékvágásba.
Csak annyi karaktert vállalj, amit el is bírsz. Nem szeretnénk, ha később sorra adnád le a karaktereidet, mert túlvállaltad magad. Jól gondold át, ha új karaktert alkotsz!
Két hetes hiányzás esetén a karakterek újra kiírásra kerülnek. Ez arra is vonatkozik, ha belépsz ugyan, de nem írsz. Természetesen, ha bármi miatt nem tudsz írni és azt jelzed, akkor azt megértjük, de a jelzés nélküli eltűnéseket nem toleráljuk a végtelenségig. Erre szolgál a Hiányzásnapló, ahol jelezheted társaidnak, partnereidnek, hogy valami miatt csúszol a válaszokkal.

Játék


Egy játékosnak annyi játéka lehet, amennyit szeretne. Nem szabjuk meg a játékok számát, viszont ne vállaljátok túl magatokat. Mindenki annyi játékot vállaljon be, amennyit aktívan tud vinni!
Más karakterét tilos irányítani. Például: "Megharaptam Beth-t, aki emiatt felsikított." Nem tudhatod, hogy hogyan fog reagálni ezért jobb, ha az ilyesmit inkább kihagyod. - Természetesen, ha a másik fél engedi, akkor lehetséges!
Egy helyszínen többen is játszhatnak, de ha ez előfordul írd a hozzászólásod elejére, hogy kinek is írsz.
+18-as jelenet megengedett, de mindenképpen tüntesd fel a hozzászólásod elején! Főleg, mivel azonos nemmel is engedélyezett és vannak olyanok, akik ezekre nem kíváncsiak. (Lehetőleg ne menjen át a játék "szürke árnyalatokba".)
A hozzászólás hossza nincsen megkötve. De ha lehetséges, alkalmazkodj a partneredhez. Ha 20-30 sort ír, ne bökd ki a szemét öttel!
Másik karaktert csak a tulajdonosa és admini beleegyezéssel lehet megölni!
Valamilyen módon próbáld meg kiemelni a párbeszéd részeket a hozzászólásodban. (Dőlt betűk, átszínezés.)
A játék nem megy érzelem kifejezés nélkül! Tudni akarjuk, hogy mit is érez a karaktered, miket gondol, hogyan vélekedik a történésekről.
Ha csatlakozni szeretnél egy pároshoz, először vedd fel velük a kapcsolatot PM formájában! Ha ők beleegyeznek, mehet is a játék.
A hozzászólásaidat, ha lehetséges E/1-ben és jelen/múlt időben írd. Például: "Miután befejezem a vacsorát, nekiállok mosogatni." vagy "Miután befejeztem a vacsorát, nekiálltam mosogatni."  
Természetesen a játék sem az igazi izgalom nélkül. Nem muszáj mindenkinek jóban lennie a másikkal. Beszéljetek le valami csavart PM formájában.
Ha valakinek a rokona/barátja vagy esetleg távolabbi hozzátartozója szeretnél lenni, először keresd fel PM-ben és beszéld meg vele!
Trágár szavak használata engedélyezett, DE ha lehetséges kicsillagozva. Bár örülnénk annak, ha ez mellőzhető lenne. (Pár karakter személyisége miatt elengedhetetlen, ekkor kéretik kicsillagozni.)
Túlzottan erotikus tartalmú képet nem szeretnénk meglátni az oldalon!
Örömmel látjuk, hogy többetek is előszeretettel szépítgeti a válaszait. Kérjük, ne vidd el szó nélkül az itt található kódokat, amiket az adminok vagy a játékosok kreálnak. Kerüljük el a kellemetlenségeket! Ha mégis megtetszik, és szívesen használnád másik oldalon, természetesen kredittel ez is kivitelezhető, miután megbeszélted az érintett féllel.
Chaten nem szeretnénk olyanokat látni: "Hogy mikor kapok választ?" és a többi ehhez hasonló dolgot... Pm-ben lehet kérdezni az érintett felett, illetve amikor lesz ideje és ihlete a játékosnak, akkor biztosan fog írni! Kérlek legyél türelmes a játékostársaddal szemben!

Adminok


Staff Tagjai: Mackenzy & Aiden & Zina
Hozzánk természetesen bármilyen kéréssel/kérdéssel fordulhatsz, hiszen ezért vagyunk, hogy segítsünk neked.
Ne feledd, az admin és a moderátor szava szent, de ehhez tartozó jogaikat csak végszükség esetén hasznosítják!


Jó játékot kívánunk mindenkinek!A változtatás jogát fenntartjuk!
©
i just want 
to feel that I'm

important to someoneBack to top Go down
View user profile http://lostgirlfrpg.hungarianforum.com
avatar
Honey,keep my secrets well

✤ Posts :
555
✤ Join date :
2014-01-07
✤ Age :
26
✤ Location :
₰ Everywhere
✤ hobbi :
₰ Making design
✤ Humor :
₰ What?!

Post₰ Subject: Szabályzat ₰ Sun Oct 19, 2014 2:53 am
******


i just want 
to feel that I'm

important to someoneBack to top Go down
View user profile http://lostgirlfrpg.hungarianforum.com

Szabályzat
View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
-
Jump to: